Slotdag avondvierdaagse, ’n beetje miezerig

By   20 mei 2017

Gisteravond zo rond de starttijd van de 10-kilometer wandelaars begon het wat te miezeren. Dat was ontzettend jammer, maar niet meer dan dat. Alle wandelaars vertrokken voor hun slotwandeling van de vierdaagse. De 10-kilometer lopers vertrokken richting Zeijen en de 5-kilometer lopers liepen over het terrein van Visio de Brink, waar ze een glaasje ranja kregen, beschikbaar gesteld door Visio de Brink, naar het eindpunt. Iedereen was op tijd op het verzamelveldje om in optocht achter Harmonie Vries aan hun slotmeters af te leggen. Onderweg kregen alle wandelaars nog een mooie roos overhandigd, beschikbaar  gesteld door Bloemboetiek Cinsu en Ontluikend Groen. Allebei hartelijk dank voor deze mooie geste.

Uiteindelijk wachtte in de serre van Café Onder de Linden voor iedereen een mooie avondvierdaagse medaille en natuurlijk de felicitaties van de trotse ouders en grootouders. Goed gedaan allemaal.

Wat statistieken van de twaalfde avondvierdaagse:
Deelnemers: 394, waarvan 91 van Visio de Brink
Begeleiders: 198, waarvan 81 van Visio de Brink
Totaal onderweg: 592 geregistreerde wandelaars/begeleiders. Voorwaar een mooi resultaat. En wij hopen volgend jaar een 400ste deelnemer te mogen begroeten.