4e dag, was weer een feestje

By   26 mei 2018

Wat heerlijk als op de laatste dag van de avondvierdaagse het weer ook nog zo mooi is. Alhoewel, voor het echte doorstappen was het gisteravond wellicht wat te benauwd. Toch waren bijna alle aangemelde wandelaars present voor hun laatste etappe. Bij Visio de Brink wachtten voor alle 5 kilometer lopers weer een bekertje ranja en ook de 10 kilometer wandelaars kregen onderweg wat te drinken aangeboden. Uiteindelijk brachten de inmiddels vertrouwde eindroutes iedereen weer samen op het veldje aan het Esveen. Daar wachtte natuurlijk ook weer Harmonie Vries, die de wandelaars voorop ging naar de Brink. Maar niet nadat zij in de Leeuwerikstraat allemaal een mooie roos aangeboden kregen die beschikbaar waren gesteld door Bloemenboetiek Cinsu en Ontluikend Groen.

Bij Café Onder de Linden was er natuurlijk voor iedereen weer een welverdiende medaille. Voor de echte liefhebber, volgend jaar is de avondvierdaagse van 14 t/m 17 mei.

De organisatie van de avondvierdaagse is tevreden, wij hebben super weer gehad, 407 deelnemers, waaronder 108 deelnemers vanuit Visio de Brink en Kentalis en vele lachende gezichten. Wij hopen dat de wandelaars ook tevreden zijn, mochten er echter verbeterpunten zijn dan horen wij dat graag. Wij zijn danken onze vrijwilligers, de sponsoren Emté Supermarkt, De Ruijter Horecagroothandel, Bakkerij Haafs, Bloemenboetiek Cinsu en Ontluikend Groen en de Harmonie Vries voor de medewerking!

Wij willen graag volgend jaar 500 deelnemers.
Daarom nodigen wij de verenigingen in Vries dan ook uit om als vereniging mee te doen. Hoe leuk is het om 4 avonden met je team of vereniging mee te lopen en dat geldt niet alleen voor de jeugd maar zeker ook voor volwassenen!

Het is niet alleen gezellig maar ook gezond! https://www.gezondheidsnet.nl/wandelen/daarom-is-wandelen-zo-gezond